Ja heu escollit lloc per casar-vos? Teniu algunes idees però no us acabeu de decidir?

A la secció “Espais per casar-se” us proposem que celebreu el vostre casament en una masia entre vinyes al Penedès, un entorn natural que canvia de color segons l’estació de l’any i que donarà al vostre casament un toc màgic i romàntic alhora.

Masia Torreblanca, bodes entre vinyes

En concret, us proposem que l’espai per casar-vos sigui una típica masia del Penedès, Masía Torreblanca.

Es tracta d’una masia de segle XV que ha estat completament restaurada, convertint-se en un espai on conviuen en perfecta harmonia tradició i modernitat. Els seus jardins són plens d’història i són el lloc ideal per a realitzar una cerimònia civil o l’aperitiu del vostre casament, i el saló de banquets és un espai modern i elegant en el qual podreu gaudir d’una deliciosa gastronomia. A més, disposa de piscina, d’aparcament i d’unes vistes panoràmiques espectaculars de les vinyes que l’envolten, ja que està situada al cor de el Penedès.

Alguns avantatges de celebrar el vostre casament en una masia entre vinyes al Penedès:

  • Proximitat: el Penedès està molt ben comunicat i és proper a Barcelona i Tarragona. Gràcies a les diferents autopistes i carreteres nacionals, tots els convidats podran arribar a la masia en poc temps.
  • Cerimònia civil in situ: en el cas que celebreu un casament civil, podeu aprofitar i fer-ho tot en el mateix lloc per evitar que els convidats es desplacin durant el dia del casament. Així, podeu decorar els jardins de forma especial per a la cerimònia i utilitzar els altres espais de la masia per celebrar el banquet de noces.
  • Fotografies memorables: les fotografies del vostre casament són un record molt especial del  gran dia, i l’entorn natural de les vinyes i d’una masia de segle XV seran un decorat perfecte!
  • Vistes panoràmiques: la masia disposa d’una posició privilegiada enmig de al Penedès i això permetrà als teus convidats recrear-se en un paisatge espectacular mentre gaudeixen de bon menjar i bona companyia.

 

  • Espai per casar-se: Masia Torreblanca
  • Situació: Sant Miquel d’Olèrdola (Alt Penedès)
  • Capacitat: 300 persones
  • Més informació: casaments@calblay.com

Què us sembla? Us agradira casar-vos en un lloc així? Si voleu visitar la Masia Torreblanca o us agradaria celebrar el vostre casament a una masia entre vinyes i voleu conèixer les altres opcions que des de Cal Blay us podem oferir, tant d’espais per a celebracions com de càtering i gastronomia, contacteu-nos!

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]