Per tal de donar compliment al que estableix la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general del lloc web www.casamentscalblay.com.

CÀTERING CAL BLAY SL informa que és titular del lloc web WWW.CASAMENTSCALBLAY.COM. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, CÀTERING CAL BLAY SL informa de les següents dades: CÀTERING CAL BLAY SL, amb CIF B-63020168, i domicili social a C/ Rovira, 27  08770 Sant Sadurní d’Anoia(España). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és info@calblay.com.

Condicions generals d’utilització

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal i la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. CÀTERING CAL BLAY SL es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, el recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Propietat intel.lectual i industrial

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix (articles, texts, imatges, logotips, marques comercials, etc.) estàn protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel.lectual. Els drets corresponen a CÀTERING CAL BLAY SL o a tercers amb llicències que permeten a CÀTERING CAL BLAY SL la seva utilització.

CÀTERING CAL BLAY SL presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb la finalitat d’informació i publicitat dels seus productes i serveis.

CÀTERING CAL BLAY SL es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, CÀTERING CAL BLAY SL no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a d’altres llocs web aliens a CÀTERING CAL BLAY SL, enllaços que es presenten únicament amb finalitats informatives. La responsabilitat dels continguts de les pàgines enllaçades correspon als titulars respectius de les mencionades pàgines.

CÀTERING CAL BLAY SL no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’utilització d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

Política de protecció de dades de caràcter personal

A través del present avís legal, CÀTERING CAL BLAY SL informa als usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si volen facilitar a CÀTERING CAL BLAY SL les dades personals que els hi són solicitades.

L’usuari, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a CÀTERING CAL BLAY SL per a què els tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat.

La recollida i tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat el manteniment, garantia i control de la relació establerta entre aquest i CÀTERING CAL BLAY SL i permetre remetre-li informació per correu electrònic.

CÀTERING CAL BLAY SL ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en el fitxer de CÀTERING CAL BLAY SL, rectificar-la si és errònia, cancel.lar-la o oposar-se al seu tractament per mitjà d’un missatge de correu electrònic dirigit a info@calblay.com, o per correu postal dirigit a l’adreça que figura en l’encapçalament d’aquesta nota legal. En ambdós casos s’haurà d’acreditar suficientment la identitat de l’usuari.

CÀTERING CAL BLAY SL es reserva el dret d’utilitzar “cookies” en la navegació de l’usuari pel lloc web per a facilitar la personalització i comoditat de la navegació. CÀTERING CAL BLAY SL utilitza Google Analytics (veure avís legal a continuació) per a analitzar aspectes relatius a l’accés a la seva pàgina web, com per exemple, les pàgines més visitades o el temps de les visites. Aquesta informació es tractarà amb finalitats estadístiques i per a la millora dels serveis que ofereix des del seu lloc web i en cap cas permetrà conéixer la identitat de l’usuari. Pots consultar la nostra política de cookies en el següent enllaç.